20 Eylül 2021 Türkiye Koronavirüs Tablosu Açıkladı
Koronavirüs 20 Eylül tablosu, Sağlık bakanlığı koronavirüs tablosu paylaştı. Peki bugünkü vaka, ölüm ve iyileşen sayısı kaçtır? detaylar son kamu haber haberimiz de
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca twitter paylaşımı;
GÜNLÜK COVİD-19 TABLOMUZ DEĞİŞTİ. Bugünden itibaren, il bazında, ilk doz yerine, en az iki doz aşı olanların oranlarını paylaşacağız. Aşılarımızı yaptırarak vaka sayılarını düşürelim, can kayıplarımızı azaltalım. İlk doz aşıda önemli bir mesafe kaydettik.
Türkiye’de son 24 saatte 346 bin 435 Kovid-19 testi yapıldı.
▪️27 bin 688 kişinin testi pozitif çıktı.
▪️231 kişi hayatını kaybetti.
▪️Türkiye geneli 1. 2. ve 3. doz toplam 105 milyon 611 bin 261 aşı yapıldı.
▪️27 bin 949 kişinin Kovid-19 tedavisi/karantinası sona erdi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca twitter paylaşımı ;
4-10 Eylül arasında, 100.000 kişi içinde BİR HAFTALIK TOPLAM yeni Covid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca twitter paylaşımı ;
4-10 Eylül arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre EN ÇOK ARTAN 10 İLİMİZ: Kilis, Erzincan, Malatya, Karabük, Kastamonu, Erzurum, Adıyaman, Kayseri, Tokat, Sinop! Bu illerden birindeyseniz şimdi daha da dikkatli olmalısınız.
*Daha kaliteli hizmet için görüş ve düşüncelerinizi iletiniz
Telegram gruba girmek için tıklayınız
Facebook İŞKUR VE KAMU İŞ İLANLARI grubuna girmek için tıklayınız