Koronavirüs 11 Ekim tablosu, Sağlık bakanlığı koronavirüs tablosu paylaştı. Peki bugünkü vaka, ölüm ve iyileşen sayısı kaçtır? detaylar son kamu haber haberimiz de
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca twitter paylaşımı;
Covid-19 sebebiyle bugün kaç can kaybımız olduğu, bu saatlerde cevabı beklenen soruydu. Tanımıyor olsak bile, insanlarımızın acısına kayıtsız kalmayışımız, vefat sayılarından duyduğumuz üzüntü bizi çoğu toplumdan ayırıyor. Bu hassasiyet büyük bir güçtür. Birbirimizi koruyalım.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca twitter paylaşımı ;
25 Eylül-1 Ekim arasında, 100.000 kişi içinde BİR HAFTALIK TOPLAM yeni Covid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca twitter paylaşımı ;
25 Eylül-1 Ekim arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre EN ÇOK ARTAN 10 İLİMİZ: Bursa, Balıkesir, Uşak, Kırklareli, Sakarya, Ardahan, Edirne, Mersin, Denizli, Samsun. Bu illerden birindeyseniz şimdi daha da dikkatli olmalısınız.
*Daha kaliteli hizmet için görüş ve düşüncelerinizi iletiniz
Telegram gruba girmek için tıklayınız
Facebook İŞKUR VE KAMU İŞ İLANLARI grubuna girmek için tıklayınız