Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alacak :Son Gün 26 Aralık 2023

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alacak :Son Gün 26 Aralık 2023
Yayınlama: 17.12.2023
Düzenleme: 17.12.2023 14:26
30
A+
A-

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesine kazandırılmak üzere 168 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Peki Söz konusu olan alım ilanına kimler başvuru yapabilecek? Ne zaman başvuru yapılacak? Kadro dağılımı nedir? Tüm detayları Trend Batman sitesinde sizlere aktarıyoruz.

 

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Lise Mezunu: 1 İtfaiyeci, 1 Sıhhi Tesisatçı, 2 Mobilya Döşemecisi, 3 Asansörcü, 1 Çatı Ustası, 1 Boyacı, 58 Temizlikçi, 1 Garson, 1 Diğer Sağlık Personeli,

Ön Lisans Mezunu: 10 Büro Personeli, 24 Sağlık Fizikçis, 5 Tekniker, 12 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

Lisans Mezunu: 10 Büro Personeli, 2 Diyetisyen, 100 Hemşire, 2 Eczacı, 10 Hemşire,1 Sağlık Fizikçisi, 2 Programcı, 17 Teknisyen,

 

 

 

GENEL ŞARTLAR

1. Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.
2. 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmak, lisans mezunlarında KPSSP3, önlisans mezunlarında KPSSP93 ve lise mezunlarında KPSSP94 puan türleri dikkate alınacaktır.
3. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53’üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile çalışmaya ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile engeli bulunmamak.
4. Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması gerekmektedir.
5.Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
6. Erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmamak

 

AYRINTILI KADRO TABLOSU İLANIN TAM METNİ

 

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları için süreç başladı. Adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup en geç 15 gün içerisinde başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece şahsen kabul edlecektir.

Başvuru Tarihleri: 14 – 28 Şubat 2023

Başvuru Adresi: Sivas Cumhuriyet Üniversitesi resmi internet sayfası www.cumhuriyet.edu.tr den alıncak form ve başvuru belgeleri ile birlikte Personel Genel Müdürlüğüne başvuru yapılacak.

İLANIN TAM METNİ

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARIN AÇIKLANMASI
Başvuru tarihinden sonra yapılan müracaatlar ile istenilen belgeleri eksik olanlar ve nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır.
KPSS puan sıralaması sonrasında atanmaya hak kazanan adayların isimleri başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 10 (on) iş günü içerisinde www.cumhuriyet.edu.tr adresinden ilân edilecektir

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.